Tankspridd

Shit, förlåt för jag har glömt bort bloggen. Har haft en massa att stå i :-)
 
Idag åker C-ponnyn som ska till Stockholm. Crossfield Tywysog.
 
Ny i stallet är Contenjo. En 17årig holsteinervalack som är tävlad upp till 150. En riktigt fin läromästare som jag tänkte tävla i allsvenskan i höst. Ska bli kul att börja tävla en så fin och välutbildad häst. Lagom stor också, ca 164 :)
 
Bibbi blåbär ska på hoppträning för Katta ikväll. Önska mig lycka till, för det kan behövas ;-)
 
Imorgon anländer 2 nya hästar, plus en massa st hippolytfoder som är beställt från kunder. Vilka hästar det blir får vi se, alltid lika spännande. Har iaf beställt tävlinghästar/ponnyer eller passande ridskola. Har inga hästar kvar nu.. Får abstinens!
 
Nu ska jag jobba vidare, Patric kommer och hämtar mig strax. Tjao.
 
Contenjo med förra ägaren :)
 

22 Augusti

Hej bloggen!
Sitter på jobbet och har "lite" dötid. Därför smyger jag in här och knåpar ihop ett inlägg ;)
 
Idag blir det stallet och ridning (ovanligt va!!). Bibbi ska gå i paddocken, ett dressyrpass med lösgörande arbete. Mr Ex ska få gå i skogen och Rolo ska även han få sig en liten skogsrunda.
 
Rolo och Mr Ex besiktigades UA igår och åker i det närmsta till sina nya hem, kommer sakna min Ex <3
 
Stoet och bebisen kom hem i förrgår. En underbar liten isabellkille, som nu måste få sig ett namn. Jag har ingen som helst aning om vad han ska heta, FÖRSLAG?
 
Nya hästar väntas nästa vecka. Troligen blir det 2 st storhästar på 5 år. På Lördag åker jag troligtvis och hämtar en rutinerad äldre hopphäst som jag tänkte hoppa allsvenskan på i höst. Blir dock en lååång resa, som kommer ta hela dagen. (Stackars) Patric får hänga med :-)
 
Bebisen <3
 

VILL HA!

 Har kollat runt lite på vinterkollektionerna, långt ifrån alla som har släppts.. Eskadron släpps i veckan *spännande*.
Kingsland har släppt och hittade en sjukt fin fleecetröja som jag ska beställa hem.
 
 
Mums <3 999 kr.
 

 
Även denna var riktigt snygg, läcker design och fräscha färger! Vet inte pris.
 


Hittade även en riktigt snygg softshelljacka från CWD. Härlig röd färg som verkligen piggar upp! 1500 kr.
 
 
 

Detta SUPERLÄCKRA schabrak från Freejump ska också inhandlas till Bibbi. 800 kr.
 
 

Nu sitter jag inväntar resten av alla vinterkollektioner. Ska bli kul att se Eskadrons. HV Polo måste jag också kika på, samt whitakers. Känns som om en hel del pengar kommer brännas i höst/vinter. Behöver en riktigt varm dunjacka!
 

Sommar?

Har sommaren kommit tillbaka? Är ju helt underbart ute idag. Snart slutar jag jobbet och då blir det direkt upp till mina fyrbenta för att njuta av sommaren, solen, helgen och mina allra bästa vänner. Bibbi ska få sig ett pass i paddocken. Ex ska få sig en mysig skogsrunda och Rolo likaså. Man vill rida i paddocken så lite som möjligt i detta vädret, men Bibbi måste verkligen trimmas.
 
I helgen händer det inte så värst mycket. Eller egentligen gör det väl det.. Imorgon blir det kalas för Ebbe som fyller 1 år. Så då spenderas eftermiddagen hos Brorsan i Kalmar. Innan dess tänkte jag spendera förmiddagen i stallet.
 
Söndag blir det provridningar. Samt så kanske jag ska försöka få tummen ur och storstäda mitt hus, om det finns tid helt enkelt ;) är det fint väder vill man ju inte sitta inne och skura något jävla golv, ELLER HUR!?
 
 

16 Augusti

Träningen igår med Ex gick bra. Fick ett bra flyt och slutade på en bana på 110-115. Han får lite svårt att nå fram till distanserna ibland då han gärna överhoppar sig, men träning ger färdighet :)
 
Idag händer inget särskilt. Sitter på jobbet fram tills halv 5.  Sedan blir det hem, klä om lite snabbt och dra upp till stallet. Där ska Bibbi få sig ett svettigt pass i paddocken. Ex ska få en skrittrunda och så ska vi åka till veterinären med en C-ponny som ska besiktigas, som är såld.
 
Det känns tomt hemma utan Bankiet, som nu bor på Öland!
 
 
Bibbi Blåbär <3

Länge sen sist?

Jotack, det var ett tag sen sist nu. Men nu ska jag f*n i mig igång igen med bloggandet.
 
Hästar och ponnyer kommer och går. 5-åriga D-ponnyn såldes förra veckan, likaså B-ponnyn på 13 år. C-ponnyn Rolo såldes för ett par dagar sedan och ska besiktigas imorgon. Hingsten ska åka till fodervärd ikväll som ska tävla honom i hoppning, min prins <3
 
Mr Ex går det bra med. Har varit iväg på 2 st tävlingar. 3 Augusti var vi i Kalmar och hoppade en 1metersklass. Fick ett litet pet men han kändes jättefin. Förra helgen (10 Augusti) var vi i Tingsryd. Hoppade en 1m Bed A och en 1m med omhoppning. Fick ett pet på sista hindret i första klassen (mitt fel). I andra klassen satte vi en superfin dubbelnolla! Underbara lilla häst <3
 
Ikväll blir det Kattaträning för Ex. Samtidigt tar vi med oss hingsten dit och fodervärden hämtar honom där.
 
Bibbi håller jag på att rida igång efter betet.
 
På Fredag åker mamma och hämtar våra nyinköpta hästar, ett maxat D-ponnysto med föl. Ska bli underbart att få hem dom <3. Fler saluhästar ska hämtas under nästa vecka. Har inga kvar, försäljningen har verkligen lossnat.
 
 
 
 
 

RSS 2.0