Schabraksugen

Är sjukt shoppingsugen just nu. Har hittat en massa snygga schabrak och huvor jag vill ha.
 
Till Bibbi (fux):
Skitsnyggt sverigeset som dessutom matchar min hjälm och sverigekavaj!
Vitt - silver - blått Christina sport <3
 
Bankiet (skimmel):
Jag säger bara - MUMS!!
 
Mr Ex (skimmel):
Svart - Ljusblått - silver UNDERBART!
 
Grymt läckert!
 

Ja, jag lever!

Var länge sedan jag skrev nu. Just nu sitter jag på jobbet. Har jobbat en vecka, ska jobba en vecka till. Sedan 1 veckas semester.
 
Comtess är såld, och jag orkar inte prata om det. Hon är inte ett dugg bättre i sitt ben och jag orkar helt enkelt inte med fler skadade hästar. Hon hämtas idag av en tjej som köpt henne jättebilligt, hon gör verkligen ett kap. Kommer gråta floder, men det blir ändå en lättnad.
 
Mr Ex har varit på sin första hoppträning med mig. Gick riktigt bra och slutade på en bana på 1 m. Himla go liten häst. Så den 3e Augusti blir det att starta en 1metersklass i Kalmar. Sedan den 10 Augusti blir det två 1metersklasser i Tingsryd. Tänkte hoppa Ex på allsvenskan i höst, så måste starta lite avd A med omhoppning, eftersom han aldrig gjort det förut.
 
Nya hästar har kommit. Två stycken ponnyer. En c-ponny 10 år och en D-ponny på 5 år. Båda valacker, supertrevliga!
 
Bankiet ska börja ridas igång nu efter sin semester och han ska göras klar för tävling. Även han kanske får vara med i allsvenskan i höst :)
 
Nya C-ponnyn! Snygg som få ;-)
 
 
Just det! Mamma och jag har köpt oss ett sto med föl som anländer inom kort. Stoet är 11 år, maxad D-ponny. Fux med jättehöga strumpor och bläs, riktigt läcker. Fölungen är en isabellhingst med strumpor och bläs. Den vackraste fölunge som jag någonsin sett. Helt underbar <3
 

Heeej bloggen!

 
 
Hej bloggen!
 
Jag har semester, därför uppdaterar jag inte. Haha, sorry. Ska bättra mig.
 
Nya i stallet är Mr Ex, en 6årig valack E. Alexson D, tävlad 110. Samt Bienvenue. Ett 6årigt sto E. Landor S, tävlad 110. Så nu har jag lite unghästar att jobba fram, helt underbart :-)
 
Comtess är fortfarande halt, men har blivit lite bättre. Får medicin varje kväll. Veterinären trodde hon hade ramlat och slagit i en mjukdel. Sånt kan ju ta ett tag innan det är helt bra.
 
Munsboro Rick är såld. Nya hästar kommer nästa vecka, troligen 2 D-ponnyer då vi bara har stora hästar hemma nu ;-)
 
Nu ska jag vara social och umgås lite med min stackars sambo, som just nu agerar stalldräng på sin semester. Helt underbar är han som hjälper mig, när mamma brutit benet och allt.
 
 
TJAO!
 
 

3 Juli

Har inget särskilt att berätta idag :) Allt rullar på precis som vanligt!
 
Blir ridning samt att måla lite hinder ikväll, alltid kul!
 
 

Tjena Bloggen

Dagarna går fort, nu var det länge sen jag uppdaterade. Dagarna rullar på som vanligt. Har haft en supertrevlig helg ihop med Patric. Vi har varit i Kalmar och shoppat, fixat ved osv. Nu är det endast en vecka kvar tills 2 veckors skön semester, känns härligt!
 
Cannon Ball fick en hovböld häromdagen, ÅÅÅÅ vad trött jag blir. Så blev att lägga jodopaxomslag och ut i en lite mer plan hage. Nu är han dock nästan helt återställd. Såfort han blir kry ska han börja ridas igång. Längtar!
 
Ikväll blir det ridning, Plaisir ska gå i paddocken. Ramona har tappsko så hon får vänta tills hovslagaren varit här på Onsdag. Sedan skulle jag gärna vilja tävla henne nästa helg (14-15 Juli), men hittar ingen tävling som passar..Hm. Får kanske ta superhelgen veckan efter. Hon SKA igång ORDENTLIGT och hon SKA börja TÄVLAS!
 
Bankiet ska få sig ett bad igen för han ser återigen ut som en lerpöl. Haha lortgris. Ni kanske undrar varför han inte rids just nu, jo han har SEMESTER och ska i veckan gås igenom av veterinär, kiropraktor osv så att jag vet att han är frisk och kry. Sedan körs han igång på riktigt!
 
Comtess är bättre men inte helt bra. Ska ta henne på lina för att kolla henne. Stackars pluttan. Troligen har hon sträckt till sig eller ramlat kull. Slagit kull nederdelen av bäckenet/höftleden. I det området någonstans. Har iallafall en lårkaka där :-)
 
 

RSS 2.0