22 Mars

Hej gott folk!
 
Jag som hoppades på att våren skulle infinna sig nu när påsken snart är här, men icke. Istället blev det snöstorm och nu har det kommit ca 3 dm snö till :( suck.. Vill ha vår, fågelkvitter och bar paddock samt skogsvägar!
 
Den nya storhästen ankom i Måndags, himla fin var hon och supertrevlig. Red henne lite i Tisdags samt hopptränade henne igår. Slutade på ett par språng på ca 1 m som hon skuttade över glatt. Hon är välriden och fin på marken men lite stressad pga miljöombyte osv så är för tillfället lite spänd att rida, inte så lätt för dom.
 
Även Cassy var med på hoppträningen igår och hon skötte sig verkligen super. Hoppade som tusan och tyckte det var riktigt roligt. Hon fattade dock inte riktigt vad galoppbommar efter hindret var bra för, utan hoppade över alltihop som ett längdhinder. Underbara lilla häst, så mysig och positiv till allt <3
 
Ikväll ska Jörn och Rascana ridas. Jörn ska hoppas lite och Rascana ska gå ett dressyrpass. På Söndag blir det tävling för henne. Ridklubben udden, en regional 110. Väljer att bara starta henne i en klass då hon inte har världens bästa kondis och är inte riktigt i topptrim pga detta SKITVÄDER! Att ha 7 hästar som måste ridas är inte optimalt när man inte har eget ridhus utan måste åka iväg hela tiden. Blir lite slarvigt med alla hästarna. Rascana gymnastikhoppades lite i Tisdags och fick en promenad i Onsdags, så hon sitter väl inte direkt i sjön :)
 
Nu ska jag jobba lite, en hel hög med fakturor ligger här och väntar på mig.... Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0